Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Народний Рух України
Калуська міська організація

Четвер, 25.04.2024
Головна » 2016 » Липень » 21 » Олег Дрогомирецький: МИ НЕ ЛУКАВИЛИ...
18:03
Олег Дрогомирецький: МИ НЕ ЛУКАВИЛИ...

Друже Олеже!

От і на сайті ЦВК оприлюднено дані 100% протоколів ДВК 85 округу та визначено сьомий результат з 37 кандидатів – 2332 голоси або ж 4,47% (хоча реальними з кандидатів були лише 12, які вели агітацію і здобули понад 1%, решта ж 25 паперових кандидатів набрали разом лише 1487 голосів). От і на сайті Вікна 18 липня передрукували з Фейсбуку твою подяку виборцям за підтримку себе та Народного Руху України та побратимам і однодумцям.

Я ж вважаю необхідним висловити подяку тобі за твій ентузіазм, за витрачений тобою час, за покладену енергію і зусилля. Мушу визнати, що за випадкової присутності одного вечора в агітації тобою калушан на подвір’ях бульвару Незалежності отримав задоволення і масу позитивної енергії. І також мені не було соромно називатися спостерігачем від тебе на ОВК – на відміну від інших спостерігачів, які називали прізвища своїх кандидатів, але визнавали, що серцем до них не прихильні. Не соромно, бо ми працювали не на гроші олігархів та їхні інтереси, а на нагальні проблеми людей і держави. І хоч ми побачили масовий забіг за гречкою і перемогу олігарха, однак серед виборців є частина таких, які здатні поглянути в майбутнє і зробити свідомий вибір. Та й чи будуть три роки ситими ті, які голосували за з’їдену в Буковелі дармову гречку з м’ясом? Хоч не здобута матеріальна перемога, але вважаю, що здобута моральна, яка дасть себе знати на наступних виборах. Наш час є найкращим з усіх попередніх тим, що люди можуть вчитися на своїх помилках і виправляти на наступних виборах. Хоча б на відміну від ситуації 1941 року, коли патріоти здобули моральну перемогу, яку вдавалося реалізувати тільки через півстоліття здобуттям незалежності.

Дякую також за те, що зміг відійти від особистого критерію (де незадовільними є всі результати, крім першого місця) і піднятися до точки зору здобутку міської партійної організації та оцінити його як «пристойний». Адже ще 2 місяці тому перспективи Народного Руху України виглядали доволі невизначено і від переходу в інші партії утримували коло щирих однодумців, які зібралися в міській організації Руху і небажання брати участь у бізнесових псевдопартійних проектах. Та й серед висуванців партії в округах на цих проміжних виборах твій результат є найкращим, що свідчить не про роботу партійного бренду і телевізора, а про реальне спілкування з людьми і їхню довіру.

Підсумувати все найкраще словами Пророка;

 

Ми не лукавили з тобою,

Ми просто йшли; у нас нема

Зерна неправди за собою.

Мій друже вбогий, нелукавий!

Ходімо дальше, дальше слава,

А слава — заповідь моя.

(Т.Г. Шевченко, «ДОЛЯ», 1858)

 

Олег Дрогомирецький,

Член Ради Івано-Франківської

крайової організації

Народного Руху України

Переглядів: 405 | Додав: Karpat | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]