Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Народний Рух України
Калуська міська організація

Вівторок, 16.04.2024
Головна » 2011 » Листопад » 11 » Володимир Тимків: Депутатський звіт за IV квартал 2010, I-III квартали 2011 року
02:12
Володимир Тимків: Депутатський звіт за IV квартал 2010, I-III квартали 2011 року

ЗВІТ за IV квартал 2010, I-III квартал 2011року

Депутата Калуської міської ради VI скликання Тимківа Володимира Ярославовича

Тимків В.Я. обраний 31 жовтня 2011р., заступник голови міської організації Народного Руху України, член комісії з питань житлово-комунального господарства.

Пройшов рік, як виборці округу №6 довірили мені представляти свої інтереси в Калуській міській раді. Не можу похвалитися радикальними позитивними змінами в мікрорайоні, однак, частину проблем таки вдалося вирішити. Я – свіжа людина в політичній сфері, і цей рік був для мене, перш за все, своєрідним «курсом молодого бійця». За цей час я навчився глибше вникати в суть проблем громади і підходити аналітично до їх вирішення.

За звітній період взяв участь у роботі 13 сесій Калуської міської ради, на яких неодноразово виступав у різному з проблемних питань округу, маючи на кожне питання свою думку і не завжди погоджуючись з рішеннями, які приймаються.

На підставі усних і письмових звернень громадян мікрорайону «Височанка» мною було направлено 21 письмове депутатське звернення. На деякі з них отримав позитивні відповіді, зокрема: «Про ремонт дорожнього покриття вул. Колеси», «Щодо здійснення додаткових рейсів автобусного маршруту №8», «Щодо відновлення вуличного освітлення вул. Височанка і Сонячна», «Щодо виділення земельної ділянки для будівництва стадіону в районі вул. Польової», «Щодо видалення дерев по вул. Ковжуна», «Щодо забруднення атмосферного повітря Ж/м «Височанка».

Нажаль, ряд проблем залишилося без вирішення в цьому році (ремонт дорожнього покриття вул. Л.Курбаса, Шухевича, зсув в районі вул. Р.Крушельницьких, облаштування дитячого майданчика в районі вул. Андрусяка, прочистка канави на вул. Височанка, виділення коштів для облаштування «панахидних кімнат» в церкві Святого Духа на Височанці), пропозиції щодо них внесені мною на розгляд, для передбачення коштів в бюджеті на наступний рік  

Крім того на прохання громадян обстежено та складено 10 актів матеріально побутових умов і сімейних обставин.

Особливу увагу приділяю розвитку громадського молодіжного середовища нашого міста, з моєю підтримкою проведено ряд виховних таборів, семінарів, дискусій. Я є одним із ініціаторів Громадської ініціативи «Сурма», яка розпочала проведення в місті «Школи лідерів», випускники другого сезону якої стали моїми помічниками-консультантами. Як заступник голови Івано-Франківської обласної організації Молодого Народного Руху розпочав громадську акцію по збору підписів під звернення молоді України і Польщі до Європарламенту.

Прийом громадян проводжу в першу неділю місяця в приміщені офісу Народного Руху України за адресою пл. Героїв, 28 з 12:00 по 14:00. Крім того оперативно реагую на всі телефонні дзвінки, стараюся приїхати на місце і ознайомитись з проблемою.

Розпочато інформативну роботу з мешканцями мікрорайону по створенню «Органу самоорганізації населення», прошу кожного взяти активну участь у дискусії стосовно цього питання.

Депутатська робота проводиться мною на громадських засадах і не завжди є час і можливість почути кожного. Тому прошу всіх охочих вносити свої пропозиції і брати активну участь у житті нашого району, бо «Тільки разом ми – Громада».

Контакти:

для листів – 77300 Івано-Франківська обл. м. Калуш, вул. Сонячна, 7

прямий контакт – тел. 0685439088, v.tymkivmnr@gmail.com

Переглядів: 885 | Додав: Karpat | Теги: Височанка, Звіт депутата, Володимир Тимків, Калуш | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]