Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Народний Рух України
Калуська міська організація

П`ятниця, 26.04.2024
Головна » 2011 » Вересень » 26 » 20-тий День Народження України
18:39
20-тий День Народження України
24 серпня 2011р. весь український народ зібрався на головних площах своїх міст з величезним прагненням привітати свою Батьківщину з 20-ю річницею незалежності. КМГМО «Молодий Рух» та її доблесні друзі також не стояли осторонь, а повністю включилися в святкування.

Таким чином близько 50 молодорухівців, серед яких було чимало осіб молодшого шкільного віку, пройшли колоною 24 серпня спільно з громадою міста Калуша з площі Героїв до пам’ятника Незалежності, гордо тримаючи прапори. Наймолодші молодорухівці почесно несли всередині колони 2 полотна – синє та жовте як символ єдності та неподільності України.

Опісля чудесного віче біля пам’ятника Незалежності, молодорухівці такою ж колоною попрямували до ПК «Мінерал», де 22 серпня було оновлено горельєф «Тому, хто пробудив Камяну державу» - Вячеславу Чорноволу. Віддавши шану національному герою України та відправивши молитву за упокій його душі, юнаки та дівчата поклонилися В. Чорноволу і наповнилися силою та міцним українським духом, щоб продовжувати боротьбу за світле майбутнє українського народу! І всі ми сподіваємося, що результати не забаряться.
Переглядів: 566 | Додав: Anatolij | Теги: мінерал, україна, Незалежність, Молодий Рух, святкування | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]