Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Народний Рух України
Калуська міська організація

П`ятниця, 29.03.2024
Головна » 2011 » Вересень » 26 » 22а річниця Руху у Калуші
18:43
22а річниця Руху у Калуші
Святкування 22-ї річниці Руху Калуськими організаціями НРУ та МНР видалось масовим, спортивним та урочистим. Почалося усе з легкоатлетичного пробігу вулицями міста на двохкілометрову дистанцію. Колона з депутатів міської ради фракції НРУ, рухівських активістів з партійною символікою та прапорами, МНРівської молоді в традиційних яскраво жовтих футболках та просто небайдужих до рухівських ідей калушан на півгодини перекрила дорожній рух на центральних вулицях міста. І Калуш ніби знову поринув у ті далекі буремні роки державотворення. Закінчився пробіг біля оновленого горельєфа Герою України Вячеславу Чорноволу.

Продовжили святкову програму урочистості в палаці культури "Мінерал", які підготувала та провела заступник голови Калуської організації МНР Христина Вальнюк. Творчі номери чергувалися з виступами безпосередніх учасників заснування Руху. А апогеєм свята стало вручення нагород Головою КМО НРУ Олегом Нижником. Серед великої кількості нагороджених варто відзначити заступника голови міської організації НРУ Івана Мащакевича, якого рішенням Центрального Проводу було нагороджено Вищою нагрудною відзнакою Народного Руху України: "За заслуги перед українським народом” ІІ-го ступеня.

Таке масове та бурхливе відзначення 22-річчя Руху ще раз засвідчило, що партія, яка стала справою життя вже не одного покоління, живе і розвивається разом із молодою Українською державою.

Прес-центр КМО НРУ
Переглядів: 975 | Додав: Anatolij | Теги: НРУ, пробіг, 22 роки, Калуш | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]