Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Народний Рух України
Калуська міська організація

П`ятниця, 29.03.2024
Головна » 2016 » Липень » 21 » Чорний ПіАр проти рухівського кандидатата у Калуші
17:05
Чорний ПіАр проти рухівського кандидатата у Калуші

Як повідомляє інтернет-видання ВІКНА, на вулиці Винниченка працівники Головного управління Національної поліції засвідчили факт розповсюдження неправдивої інформації проти кандидата у нардепи від Народного Руху України Олега Савки і склали відповідний протокол.

 

— Я думав, що агітація сьогодні, 15 липня, закінчилася, — ділиться з «Вікнами» кандидат у народні депутати по ВО №85 Олег Савка. – Але у Калуші на цих виборах що не день – то сюрприз. Не обійшлося без сюрпризів і нині. Близько 18-ої години до нашого штабу прийшла мешканка вулиці Винниченка і принесла агітку, виготовлену «кустарним» методом, на чорно-білому принтері, із «чорнотою» на мене як на кандидата у народні депутата України. «До влади рветься релігійний мракобіс!». Підписаний листок Союзом атеїстів України із зазначенням сайту: www.opium.at.ua. Тому я звернувся до Калуського відділу Національної поліції.



Наразі такий собі «фейк на вечерю» вивісили лише в одному мікрорайоні міста – на дверях під’їздів багатоповерхівок на вулицях Винниченка, Сівецька та частині дворів по проспекту Лесі Українки. Хоча не факт, що за ніч ареал розповсюдження «чорних» агіток не розшириться.


Щоправда, повідомляють волонтери виборчого штабу Олега Савки, не усі розповсюджувачі «чорнухи» заробляють своїх «пару копійок» чесно. На вулиці Підвальній в одній із сміттєвих урн «молодорухівці» виявили 30 примірників чорного піару.

Переглядів: 433 | Додав: Karpat | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]