Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Народний Рух України
Калуська міська організація

П`ятниця, 26.04.2024
Головна » 2011 » Вересень » 26 » День Прапора у Калуші
18:38
День Прапора у Калуші
Напередодні найбільшого державного свята України – Дня Незалежності – свідомі громадяни нашої держави відзначають День Прапора. Наш стяг – це не просто дві рівновеликі смужки різних кольорів. Це голубе небо, це золоте колосся пшениці… Прапор – це символ України, який допомагає заглянути в її душу. Тому важливо завжди пам’ятати про державну символіку й шанувати її. Свято дотримуються цього правила й калуські молодорухівці, які 23 серпня провели ряд заходів, приурочених святкуванню Дня Прапора і 20-ї річниці Незалежності України.

Почалось святкування з символічного пробігу з національними стягами вулицями нашого міста. Перехожі калушани вітали учасників "молодорухівського марафону" радісними вигуками, підбадьорували, викрикували патріотичні гасла.

Потім на Площі Героїв відбувся фінал дитячого конкурсу «Спорт у кожному дворику», де молодорухівці були волонтерами і допомагали організаторам у проведенні змагань. Слід зазначити, що цього року було зареєсторовано найбільшу кількість учасників – 116. Вік юних спортсменів коливався від 7 до 13 років, тож було сформовано 4 вікові групи, у яких і змагалися діти.

А поки підбивали підсумки змагань, було проведено фінал фотоконкурсу «Посмішка». Усім присутнім було надано можливість проголосувати на стенді, де були вивішені фотографії з усмішками дітей, за той дворик, який найбільше припав до душі. Загалом було представлено 7 дворових команд. Бронзу здобула вулиця Пушкіна, срібло відійшло Височанці. Ну а найбільш усміхненою вулицею Калуша стала Сівецька. Координатори конкурсу – молодорухівки Наталя Бунга і Злата Шмакова – щиро подякували усім учасникам і закликали частіше посміхатися, адже життя прекрасне!

Не обійшлося цього року і без патріотичного боді-арту. Та й бажаючих розмалюватися було значно більше, в порівнянні з минулим роком. Тому невдовзі після початку акції Площа Героїв наповнилася розфарбованим у патріотичному дусі людом.

Надіємся, що свято, яке було організоване молодорухівцями запам’ятається калушанам надовго!

Переглядів: 748 | Додав: Anatolij | Теги: День Прапора, патріотичний боді-арт, Спорт для всіх, Посмішка-2011, Калуш | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]