Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Народний Рух України
Калуська міська організація

Четвер, 25.04.2024
Головна » 2012 » Грудень » 27 » Івано-Франківські рухівці обрали нового керманича
15:17
Івано-Франківські рухівці обрали нового керманича

Схоже на те, що Народний Рух України, оговтавшись від внутрішніх чвар і розколів, що супроводжували його протягом останніх півтора десятка літ, починає принаймі на Прикарпатті приходити, як мовиться до тями.

Про це, зокрема, може свідчити і той факт, що напередодні 75-річчя від дня народження  Вячеслава Чорновола в обласному центрі 09 грудня 2012 року відбулися звітно-виборні збори Івано-Франківської міської організації НРУ, на яких делегати цього повноваженого партійного зібрання обрали нового очільника- голову Ради підприємців обласного центру, «рухівського» ветерана та депутата міської ради трьох скликань Петра Строїча, а також двох його заступників – Володимира Лесюка та Олега Семківа.

Крім того, вони переобрали членів Проводу та Ради цієї політичної структури.

Новообраний голова Івано-Франківської міської організації НРУ Петро Строїч так прокоментував рішення делегатів цього партійного зібрання:

--Як показав час помилилися ті політики і політтехнологи, які впродовж останнього десятиліття переконували українське суспільство в тому, що Народний Рух України виконавши свою історичну місію зійшов і з політичної сцени нашої держави. Нині, як і чверть століття тому знову з»явився суспільний попит на чітко ідеологічно окреслені політичні сили, що не заплямували себе співпрацею із кримінально-олігархічним режимом. Такою політичною силою безумовно, є Рух, який нині перебуває у стані глибокої трансформації. Переконаний, мене зовсім небагато часу і наша партія знову, як і колись, визначатиме політичне життя  в Україні. Нинішнє рішення наших зборів – лише перший невеличкий крок у цьому напрямі.

Переглядів: 620 | Додав: Karpat | Теги: Івано-Франківськ, Петро Строїч, голова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]