Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Народний Рух України
Калуська міська організація

П`ятниця, 26.04.2024
Головна » 2016 » Липень » 21 » Кандидат у народні депутати від РУХу Олег Савка подякував краянам за підтримку
17:33
Кандидат у народні депутати від РУХу Олег Савка подякував краянам за підтримку

Ось і завершилися проміжні вибори в одномандатному виборчому окрузі №85. Калушани, рогатинці й галичани зробили свій вибір, і не лише у відношенні людини, яка їх представлятиме у Верховній Раді, а й у відношенні майбутнього, яке цей вибір принесе.

Перш за все, я дякую Господу Богу, який провів мене через ці насичені й нелегкі дні передвиборної кампанії, дав сил та мужності достойно і чесно боротись та дійти до кінця перегонів, не втративши віри, надії й любові.

Висловлюю щиру подяку усім краянам, які попри негоду й загальне розчарування у суспільстві прийшли на дільниці й скористалися своїм правом голосу. Ваша небайдужість – найкращий прояв людської порядності та громадянської відповідальності. Велике й уклінне спасибі усім, хто підтримав мене й Народний Рух України, відкинувши солодкі обіцянки й найрізноманітніші форми підкупу від фінансово потужніших в рази опонентів. Переконаний, що кожен голос, відданий за мене, – це в першу чергу голос за зміни й очищення в українському суспільстві, за економіку без олігархів, за політику без популізму, за вибори без гречки. В свою чергу зроблю все, від мене залежне, щоб ті сподівання, які покладали на мене краяни, котрі за мене проголосували, не виявились марними. Як політик і громадський активіст, як депутат міської ради і, зрештою, як патріот та християнин я й надалі працюватиму на благо нашої Вітчизни та громади, втілюючи в життя ідеї та заповіти лідера Народного Руху України, Героя України Вячеслава Максимовича Чорновола.

І, звичайно ж, не можу не згадати й не подякувати усім побратимам й однодумцям, які пліч-о-пліч пройшли зі мною цю кампанію. Особливо вдячний Голові Народного Руху України Василю Куйбіді, народним депутатам-рухівцям Павлові Кишкарю та Віктору Кривенку; керівникам та активу рухівських організацій Львівщини, Івано-Франківщини, Закарпаття, Волині, Рівненщини, та Тернопільщини; Голові Молодого Народного Руху Андрієві Рибалку, усім молодорухівцям з Калуша, Сум, Лубен; народній артистці Ніні Матвієнко; керівникам промислових підприємств, установ та закладів, які посприяли в організації зустрічей з їх трудовими колективами; побратимам з Мерітократичної партії України, з братніх організацій та громадських середовищ Калуша; рідним, близьким, сусідам та колегам, й усім чудовим і фантастичним людям, які сьогодні об’єднавшись у команду Савки, на волонтерських засадах провели потужну передвиборну кампанію й спільно досягли досить пристойних результатів на цих проміжних парламентських виборах.

 

З повагою і вдячністю,

Ваш кандидат Олег Савка

Переглядів: 464 | Додав: Karpat | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]