Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Народний Рух України
Калуська міська організація

Субота, 20.04.2024
Головна » 2011 » Вересень » 26 » Молодорухівці націлились на Євросоюз
18:44
Молодорухівці націлились на Євросоюз
17 вересня в офісі Калуського осередку ВГО "Молодий Народний Рух" відбулася офіційна зустріч керівництва Івано-Франківської крайової організації "МНР" та Опольської Фундації дітей і молоді "Пястун". На зустрічі було обговорено плани подальшої співпраці двох організацій та підписано договір. Зокрема в рамках українсько-польського молодіжного співробітництва ІФКО "МНР" долучається до кампанії по збору підписів під спільним зверненням української і польської молоді до Європарламенту про якнайшвидшу інтеграцію України в Євроспільноту. Закінчилася зустріч прес-конференцією Голови ІФКО "МНР" Олега Савки та координатоа проектів Фундації "Пястун" Кшиштофа Павляка.

Прес-секретаріат ІФКО МНР


Довідка: Опольська Фундація задля Дітей та Молоді "Пястун”, створена в 2005 році є не державною організацією, яка займається широкою суспільною діяльністю серед молоді з різних соціальних середовищ. Більшість реалізованих фундацією проектів випливає власне з головної цілі її діяльності, якою є інтеграція європейських дітей і молоді. Одним з основних напрямків її діяльності (започаткованим в 2006 році) є організація різних освітніх заходів для молоді з України і Польщі, в яких прийняло участь уже більше як 700 молодих людей з Івано-Франківської і Тернопільської областей, а також Воєводства Опольського.


Звернення молодих людей з України і Польщі до Європейського парламенту


Зіткнувшись з розвитком та викликами цивілізації, а також необхідністю вирівняти рівень життя всіх мешканців Європи, підтримуємо вступ України до Європейського Союзу.

Ми звертаємось до Європейського парламенту з проханням прийняти рішучі заходи, які призведуть до того, що два історично пов'язані між собою Слов'янські Народи Європи: Польський Народ і Український Народ могли жити пліч-о-пліч без кордонів.

Деталі: Сайт співпраці української і польської молоді
Переглядів: 899 | Додав: Anatolij | Теги: Пястун, Українсько-Польська співпраця, МНР | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]