Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Народний Рух України
Калуська міська організація

П`ятниця, 26.04.2024
Головна » 2016 » Липень » 21 » Народний депутат України Павло Кишкар приїхав підтримати кандидата від РУХу Савку Олега
10:07
Народний депутат України Павло Кишкар приїхав підтримати кандидата від РУХу Савку Олега

Заступник голови Народного Руху України, народний депутат України Павло Кишкар відвідав з Калущину, де провів зустрічі з містянами та агітував за кандидата у народні депутати від Народного Руху України у виборчому окрузі № 85 Савку Олега.

Під час зустрічей з людьми нардеп з О.Савкою відвідали Калуський трубний завод, Калуський завод будівельних машин та гірничо-магнієвий комбінат. Саме такі підприємства, що працюють у пріоритетних галузях національної економіки, в першу чергу повинні відчувати плече підтримки з боку держави, вираженої через ефективну політику економічного стимулювання.

13528892

Екологічні проблеми Калуша також не залишились без уваги. Так, народний депутат П.Кишкар зазначив, що екопроблеми - це загроза транскордонного масштабу, а народні депутати - рухівці докладають усіх зусиль, щоб сприяти їх найшвидшому вирішенню на державному та міжнародному рівнях.

 23260733

«Щиро вдячний нашому побратиму П. Кишкарю за те, що приєднався до команди волонтерів у виборчій кампанії рухівського кандидата у 85-му окрузі Олега Савки. Народний депутат - це той,  хто йде від народу, заради народу й завжди є з народом», - сказав О.Савка.

Прес-служба НРУ 

 
 
Переглядів: 336 | Додав: Karpat | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]