Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Народний Рух України
Калуська міська організація

Четвер, 25.04.2024
Головна » 2016 » Липень » 20 » Народний депутат України Віктор Кривенко ЗА кандидата від РУХу Олега Савку
18:36
Народний депутат України Віктор Кривенко ЗА кандидата від РУХу Олега Савку

Народний депутат України, член Політради Народного Руху України Віктор Кривенко побував з візитом у Калуському районі Івано-Франківщини, де провів зустрічі з мешканцями Калуша та району.  Під час зустрічей з людьми депутат закликав підтримати їхнього земляка, кандидата у народні депутати від Народного Руху України у виборчому окрузі № 85 Савку Олега.  

Так, нардеп з О.Савкою спілкувалися наживо майже на кожній вулиці міста з калушанами, дізнавалися проблеми містян та розповідали про своє бачення їх вирішення.

Як зазначив кандидат у депутати від НРУ О.Савка: «Ніщо не замінить «живого» спілкування, адже з білбордом проблемами не поділишся».

13528713

Так, мешканців житлового масиву «Хотінь» турбує незаконне вивезення гравію та піску з русла ріки Лімниці, а також стан дорожнього покриття, яке зазнає значних пошкоджень внаслідок цього.

13495092

Проїхались рухівці й селами Калущини, де провели масу зустрічей з людьми. Наприклад, у Студінці, як і в багатьох інших селах району, людей турбує проблема вивезення сміття, а також капітального ремонту старого приміщення школи.

1349504

Мешканці Калуша та сіл району були приємно вражені таким живим та простим спілкуванням нардепів, які підтримували О.Савку, з мешканцями, їм дуже імпонували невимушені, прості бесіди, де вони змогли поділитися своїми переживаннями.

 

 

Прес-служба НРУ 

 

Переглядів: 345 | Додав: Karpat | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]