Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Народний Рух України
Калуська міська організація

Середа, 24.04.2024
Головна » 2012 » Грудень » 27 » Новий очільник міської організації Народного Руху — Володимир Тимків
14:05
Новий очільник міської організації Народного Руху — Володимир Тимків

18 листопада у палаці культури «Мінерал» відбулася непересічна для політичного життя місцевої громади подія – чергова Звітно-виборча Конференція Калуської міської організації Народного Руху України. Дана політична сила має на Калущині довгу історію та славні традиції. І не лише у минулому, адже на останніх місцевих виборах Рух за рівнем підтримки серед калушан поступився лише партії міського голови. Останнім інформаційним приводом майже скандального характеру стало балотування багаторічного очільника Руху Олега Нижника в народні депутати від сили Віталія Кличка. НРУ внаслідок цього у ЗМІ навіть нарекли «обезголовленим і розгубленим». Тому до листопадової Конференції була прикута особлива увага з боку громадськості.

Майже сімдесят делегатів представляли на зборах Калуську організацію, яка загалом нараховує близько чотирьох сотень активістів. Вік делегатів коливався від 18 до 78, що яскраво говорить про Рух, як про силу не лише з минулим, але й з майбутнім.

Заслухавши звіти виконуючого обов’язки Голови МО Івана Івановича Мащакевича та Голови Фракції МО НРУ у міській раді Романа Миколайовича Бігуна, учасники Конференції жваво й продуктивно обговорили всі здобутки і прогалини у діяльності організації за звітний період та визнали проведену роботу задовільною.

Кандидатами на рухівську булаву було висунуто двох депутатів-мажоритарників, які здобули найбільшу підтримку на своїх округах: Лесю Кирилович та Володимира Тимківа. Однак в ході обговорення Леся Омелянівна підтримала кандидатуру свого молодшого колеги і побажала як молодим, так і сивочолим побратимам єднатися навколо ідей Вячеслава Чорновола і незважаючи ні на що не зраджувати їх.

Тож більшістю голосів новим очільником Руху у Калуші було обрано Володимира Тимківа, депутата Калуської міської ради, заступника Голови Івано-Франківської крайової організації Молодого Народного Руху.

Своїми основними завданнями на посаді голови Володимир Ярославович вбачає якісне оновлення партійних кадрів, розбудову осередків, активну участь Руху в житті громади та якомога ширшу пропаганду ідей та цінностей організації у суспільстві.

Конференція також обрала заступників Голови, Провід та Раду Калуської МО НРУ. На завершення новообраний Голова привітав побратимів з 23-ю річницею створення Калуської організації Руху, яка припадає на 21 листопада.

Після завершення офіційної частини Конференції учасники поклали вінок до горельєфа Чорновола та провели імпровізоване віче з виконанням улюблених пісень Вячеслава Максимовича.

Переглядів: 675 | Додав: Karpat | Теги: РУХ, Володимир Тимків, НРУ, Конференція, голова, Калуш | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]