Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Народний Рух України
Калуська міська організація

Четвер, 25.04.2024
Головна » 2012 » Грудень » 27 » Пам’яті Борця за Незалежність України
16:09
Пам’яті Борця за Незалежність України

У суботу, 22 грудня, в Калуській ДЮСШ «Сокіл» відбулось урочисте відкриття ХІ Всеукраїнського турніру  з дзюдо серед юнаків та дівчат 1996-1998 року народження й молодших, присвяченого пам’яті Героя України, Голови Народного Руху України В’ячеслава Чорновола. Організаторами змагань традиційно виступили управління у справах сім’ї, молоді, фізкультури та спорту Калуської міської ради, Калуська міська організація Народного Руху України та ДЮСШ «Сокіл».

Незважаючи на складні погодні умови, на турнір прибули команди з багатьох міст України: Львова, Луцька, Вижниці, Чернівців, Хмельницького, Коломиї, Стрия, Івано-Франківська та ін..

Ведуча церемонії відкриття Алла Терещенко розповіла присутнім про історичну постать В’ячеслава Чорновола, його важливу роль у процесах державотворення. Зі словами привітань та побажань до учасників турніру звернулись начальник управління у справах сім’ї, молоді, фізкультури та спорту Калуської міської ради Михайло Клим, Голова Калуської міської організації Народного Руху України Володимир Тимків, директор ДЮСШ «Сокіл» Богдан Когут та Головний суддя змагань Василь Клим.

Організатори турніру висловлюють подяку спонсорам, які надали фінансову допомогу.

 

Прес-служба Калуської МО НРУ

Переглядів: 687 | Додав: Karpat | Теги: Вячеслав Чорновіл, РУХ, Володимир Тимків, дзюдо, НРУ, Калуш | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]