Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Народний Рух України
Калуська міська організація

Вівторок, 16.04.2024
Головна » 2015 » Вересень » 20 » РУХ та Сила Людей об'єднують зусилля на місцевих виборах у Калуші
22:02
РУХ та Сила Людей об'єднують зусилля на місцевих виборах у Калуші

У неділю, 20 вересня, було підписано Меморандум про співпрацю на місцевих виборах у Калуші між Народним Рухом України (голова – Володимир Тимків) та Силою Людей (голова – Леся Лукіянчук).

Як зазначила очільниця Калуського осередку партії «Сила Людей» Леся Лукіянчук: «Ми – молода неолігархічна політична сила, яка ще тільки розбудовує свою структуру. Об’єднання з близькими по духу партіями під час походу на вибори є фактично єдиним варіантом, який нам залишила Верховна Рада, прийнявши новий закон про вибори.

Щоб взяти участь у виборах до Калуської міської ради, ми розглянули всі пропозиції, запропоновані демократичними силами в місті, та вирішили об’єднати зусилля із Народним Рухом України, оскільки дана сила не є олігархічним проектом і програма її близька до Програми СИЛИ ЛЮДЕЙ.» 

Напередодні підписання меморандуму відбулися збори Ради Калуської міської організації Народного Руху України, на яких було прийнято рішення брати участь у виборах до міської ради та попередньо погоджено першим номером «рухівського» списку кандидатуру Олега Савки.
 

МЕМОРАНДУМ

про співпрацю на місцевих виборах у Калуші

 

25 жовтня 2015 року місцеві вибори пройдуть у безпрецедентно складний для нашої країни час. Маємо зовнішнього ворога, який своїми агресивними діями намагається знищити Україну як незалежну суверенну європейську державу. Маємо глибоку соціально-економічну кризу, зубожіння людей, падіння ВВП, відтік іноземних інвестицій. Реформи, яких давно вже очікує суспільство, не проводяться. У  міжнародних рейтингах Україна займає останні місця.

Влада ухвалила новий Закон про вибори, щоб законсервувати на місцевому рівні політичні проекти та політичні фан-клуби олігархів та “вождів”.

Враховуючи це, ми, представники Калуських організацій політичних партій Народний Рух України та Сила Людей, закликаємо  демократичні  сили Калуша піти у спільний похід, метою якого є зміна збанкрутілих політиків.

В разі проходження до Калуської міської ради наші пріоритети будуть наступні:

– Вироблення чіткої стратегії розвитку міста.

– Регулярна звітність депутатів перед виборцями.

– Прозоре формування бюджету й освоєння бюджетних коштів, прозорі державні закупівлі.

– Прозоре й ефективне вирішення екологічних проблем міста.

– Створення нових робочих місць шляхом стимулювання малого бізнесу та заснування нових комунальних підприємств.

– Створення єдиної ефективної системи патріотичного виховання дітей, юнацтва та молоді.

– Створення дієвої платформи комунікації влади з громадою.

– Участь громади в управлінні містом.

– Прозорий механізм виділення землі.

– Сприяння діяльності релігійних громад міста, громадських та благодійних організацій.

– Впровадження ефективних механізмів протидії та запобігання корупції.

– Прозоре та обґрунтоване тарифоутворення за житлово-комунальні послуги.

Запрошуємо політичні сили, громадянські середовища та волонтерські рухи нашого міста, які поділяють наші цінності та принципи партійного будівництва, до спільного походу на місцеві вибори.

Ми переконані в тому, що лише спільними зусиллями можливо змінити антиукраїнську пострадянську олігархічну систему управління державою, економікою та ресурсами на суспільство вільних правових відносин, де панує закон, справедливість, рівність.

Зробимо це на місцевому рівні — вдасться на всеукраїнському!

 

 

 

 

Голова Калуської МО НРУ                             Голова Калуської МО СЛ

Тимків В.Я.                                                        Лукіянчук Л.С.

 

 

Переглядів: 753 | Додав: Karpat | Теги: РУХ, Леся Лукіянчук, Олег Савка, меморандум, НРУ, місцеві вибори, Володимир Тимків, Сила Людей, Народний Рух України, Калуш | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]