Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Народний Рух України
Калуська міська організація

Четвер, 25.04.2024
Головна » 2016 » Грудень » 6 » Україна починалася з нього: у Калуші відбувся Всеукраїнський турнір з дзюдо пам’яті В’ячеслава Чорновола
23:25
Україна починалася з нього: у Калуші відбувся Всеукраїнський турнір з дзюдо пам’яті В’ячеслава Чорновола

3-4 грудня у Калуській ДЮСШ «Сокіл» відбувся XIV Всеукраїнський турнір з дзюдо серед юнаків та дівчат 2006-2007 року народження, присвячений пам’яті видатного політичного діяча, Героя України В’ячеслава Чорновола. Вже традиційно організаторами цього спортивного заходу виступили Калуська міська організація Народного Руху України спільно з дитячо-юнацькою спортивною школою «Сокіл» та управлінням у справах сім’ї, молоді, фізичної культури і спорту Калуської міської ради.

На офіційному відкритті змагань були присутні депутати Калуської міської ради, члени фракції Народного Руху України Олег Савка та Володимир Тимків. Із вітальним словом до учасників виступив Олег Савка, який підкреслив, що подібні заходи відзначаються високою актуальністю сьогодні. З одного боку, турнір присвячений вшануванню пам’яті славного сина України В’ячеслава Чорновола, який для всіх теперішніх і майбутніх українців залишатиметься яскравим прикладом відданої боротьби за ідеали, цінності, в які мусить вірити справжній патріот України. З іншого боку, проведення такого турніру також сприяє популяризації та пропаганди дзюдо серед дітей.

Через складні погодні умови, на жаль, не всі заявлені команди змогли прийняти участь у заході. Проте це не стало на заваді проведенню турніру, в ході якого усі маленькі учасники демонстрували по-дорослому справжню волю до перемоги та завзято боролися. Слід зазначити, що змагання проводилися за новими міжнародними правилами у таких вікових категоріях:

хлопці – до 20; 22; 24; 26; 30; 32; 35; 38; 42; 46; 50; +50 кг; дівчата – до 25; 36 кг. Загалом участь взяли близько  осіб.

Юні спортсмени, які здобули перемогу у своїх вагових категоріях отримали в якості нагороди дипломи та медалі відповідного ступеня.

 
Переглядів: 675 | Додав: Karpat | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]