Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Народний Рух України
Калуська міська організація

П`ятниця, 29.03.2024
Головна » 2011 » Вересень » 26 » В Калуші оновили горельєф Тому, Хто пробудив кам’яну державу
18:33
В Калуші оновили горельєф Тому, Хто пробудив кам’яну державу
Лічені дні залишилися до визначного свята – 20-ї річниці незалежності України. Саме в цей час згадують всіх тих, хто віддав життя за омріяну свободу своєї країни. Одним з таких людей був видатний політичний діяч, беззаперечний лідер Народного Руху України, духовний та ідеологічний провідник української нації В’ячеслав Чорновіл. Калуський міський осередок Народного Руху України також долучився до вшанування пам’яті цієї визначної людини. За їхньої ініціативи було проведено реставрацію барельєфу В’ячеславу Чорноволу, який знаходиться на однойменній вулиці Чорновола. 22 серпня о 12.00 відбулося урочисте відкриття та освячення оновленого горельєфу лідеру НРУ.

На відкритті були присутні депутати міської ради, члени громадських організацій і просто свідомі люди, патріоти своєї держави, яким небайдуже майбутнє їхньої Батьківщини. З привітальним словом виступив міський голова. Потім голова міського осередку Народного Руху України Олег Нижник подякував усім тим, хто фінансово долучився до відновлення пам’ятника, а також скульптору Ігорю Семаку та усім присутнім. Він закликав не забувати героїв, на чиїх кістках стоїть наша держава, не забувати ціну, яку ми заплатили за незалежність. Потім присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять В’ячеслава Чорновола, а Олег Нижник разом з головою обласної організації «Молодий Народний Рух» Олегом Савкою поклали вінок до нового пам’ятника.

Пам’ять про В’ячеслава Чорновола буде жити вічно у наших серцях, адже він був один з тих, хто подарував нам майбутнє.

P.S. Калуська організація НРУ висловлює щиру вдячність усім, хто долучився до благородної справи оновлення горельєфа Героя України В’ячеслава Чорновола.
Переглядів: 636 | Додав: Anatolij | Теги: НРУ, В’ячеслав Чорновіл, Калуш | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]