Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Народний Рух України
Калуська міська організація

П`ятниця, 19.04.2024
Головна » 2013 » Лютий » 8 » Заява Ради Калуської МО НРУ щодо реорганізації музичних шкіл
20:32
Заява Ради Калуської МО НРУ щодо реорганізації музичних шкіл

Заява Ради

Калуської міської організації

Народного Руху України

Калуська організація Народного Руху України висловлює стурбованість з приводу намірів виконавчої влади провести реорганізацію музичних шкіл. Серед мотивів даного рішення називають потребу оптимізації видатків міського бюджету як передумову отримання дотації на виплату зарплат бюджетникам у розмірі 40 мільйонів гривень. Оптимізація означає покращення. Питання у тому, кому буде краще від прийняття даного рішення: учням, батькам, педагогам? Питання риторичне Судячи з негативної реакції громадськості владі не вдалось знайти переконливі аргументи на користь своєї ідеї.

Окремо хочемо наголосити на непрозорості процедури формування проекту рішення міської ради. До відома громадськості не доведено реальних причин та механізмів об’єднання шкіл, а заяви окремих посадовців містять взаємовиключаючу та суперечливу інформацію. Як наслідок,  замість цивілізованого вирішення питання  маємо чергове збурення серед громади.

Зобов’язуємо депутатів фракції Народного Руху України в Калуській міській раді не підтримувати даний проект рішення як такий, що суперечить інтересам громади. Також закликаємо усіх інших депутатів не підтримувати ідею, реалізація якої не призведе до реального покращення у сфері музичної освіти нашого міста.

 

 

 

Прийнято на зборах Ради КМО НРУ 5 лютого 2013р.

Переглядів: 6494 | Додав: Karpat | Теги: музичні школи, НРУ, реорганізація, заява, Калуш | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]