Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Народний Рух України
Калуська міська організація

П`ятниця, 26.04.2024
Головна » 2016 » Липень » 21 » Зустрічі з виборцями продовжують народний депутат П.Кишкар разом з О.Савкою – кандидатом до парламенту від РУХу
15:24
Зустрічі з виборцями продовжують народний депутат П.Кишкар разом з О.Савкою – кандидатом до парламенту від РУХу

 

13620836Нещодавно народний депутат України, заступник голови Народного Руху України П.Кишкар відвідав Івано-Франківщину.

У рамка поїздки провів зустрічі з мешканцями міст та сіл, де відбуватимуться вибори кандидата у нароні депутати у № 85 виборчому окрузі, де підтримав свого побратима, кандидата від РУХу Олега Савку.

Під час поїздок П.Кишкар відвідав Верхнянську об'єднану громаду (Калуський р-н, Івано-Франківщина) разом з О.Савкою.

13619904

«Голова Верхнянської об'єднаної територіальної громади, рухівець від перших років створення партії Микола Філіпович, будучи ініціатором добровільного об'єднання 12 населених пунктів із загальною кількістю населення близько 11 тис. мешканців довкола села Верхня, переконаний, що сила – в єдності, адже сильніші громади допомагатимуть розвиватися слабшим. З даною реформою Микола Олексійович пов’язує будівництво нових і капітальний ремонт старих доріг, спорудження і відновлення дитячих садочків, залучення інвестицій тощо. А наразі громадам і державі потрібно спільно докласти чимало зусиль, аби втілити в життя реформу у Верхнянській ОТГ, зокрема і в країні загалом», - зазначив О.Савка.

1362086

Окрім щоденних зустрічей рухівці взяли молитовну у участь у Архиєпархіальній молодіжній прощі до Пресвятої Богородиці, прославленої у Крилоській чудотворній іконі.

Прес-служба НРУ 

Переглядів: 368 | Додав: Karpat | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]